Flickr

На цій сторінці описані наші принципи конфіденційності щодо Flickr. Щоб отримати докладні відомості про те, як Oath обробляє ваші особисті дані, ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності.

Відомості облікового запису

  • У настройках конфіденційності профілю можна вибирати, хто може бачити різні частини вашого профілю, зокрема вашу адресу електронної пошти, ім'я, поточне місто та іншу інформацію, яку ви вирішите зробити загальнодоступною.
  • У розділі Настройки також можна приховати фотографії або профіль від пошуку на flickr.com і сторонніх сайтах, що використовують API Yahoo, зокрема інтерфейс пошуку зображень Yahoo. Ми вимагатимемо від сторонніх сайтів поважати ваші настройки, однак ми не контролюємо ці треті сторони, тому оновлення може зайняти деякий час. Коли ви користуєтеся Flickr, ви не є для нас анонімною особою.

Принципи збору, використання та передавання інформації

  • У розділі настройок конфіденційності можна зробити фотографії загальнодоступними для всіх, дозволити доступ тільки певній кількості інших користувачів Flickr або зробити фотографії приватними, щоб доступ до них мали лише ви. Якщо не змінити настройки, фотографії будуть загальнодоступними для всіх за замовчанням, якщо тільки вони не завантажені за допомогою функцій автозавантаження на мобільному пристрої чи ПК. На сторінці кожної фотографії також передбачено більш детальні елементи керування для змінення настройок кожної окремої фотографії. Ми можемо використовувати інформацію, яку ми збираємо із загальнодоступних фотографій, щоб підбирати та показувати націлену рекламу (на пристроях, у наших сервісах і поза їх межами) і надавати релевантну рекламу на основі ваших дій, інтересів та інформації про розташування. Реклама, яку ви бачите, може також бути пов’язана з нашим аналізом ваших фотографій і текстової інформації, як-от метаданих (зокрема, нотаток) фотографій, які ви переглядаєте, і пошукових слів, які ви вводите.  
  •  Ми використовуємо інформацію, зібрану зі всіх фотографій у Flickr, для таких загальних цілей: 
    • Надання, зберігання й покращення вмісту та сервісів; розробка відповідних функцій продукту. Сюди також належить аналіз вмісту та іншої інформації, яку ви зберігаєте чи передаєте, коли користуєтеся нашими сервісами. 
    • виконання ваших запитів після вашої згоди; 
    • покращення наших служб; 
    • Проведення досліджень і підтримка інновацій у продуктах і сервісах. 
    • надання аналітичних даних і звітів без використання особистих даних для внутрішніх і зовнішніх сторін, зокрема для партнерів, третіх сторін і громадськості (це можуть бути звіти щодо тенденцій, які стосуються використання сервісу Flickr і вмісту в ньому);
    • надання геолокаційних послуг, результатів пошуку та іншого вмісту, який найбільше підходить для вас;
    • удосконалення систем безпеки для виявлення та попередження шахрайських, протиправних, незаконних дій.
  • Якщо ввімкнути функцію автозавантаження у Flickr, усі фото й відео на цьому пристрої буде автоматично передано у Flickr. Ці фотографії та відео зберігатимуться у Flickr як приватні, доки ви не вирішите надати доступ до них іншим. Автоматичне завантаження можна вимкнути в будь-який час у настройках програми. Автоматичне завантаження фото може використовуватися для описаних вище цілей.  
  • Якщо ви надасте нам дозвіл, ми також зможемо отримувати доступ до вашої камери чи пристрою для надання інших функцій, послуг або покращення наших пропозицій і продуктів. 

Інформація про розташування та дані EXIF

  • Коли ви передаєте фото чи відео з геоданими (наприклад, з мобільного пристрою) чи вручну додаєте до фото або відео геотеги, місце фотографії або відео може відображатися на карті.
  • Дані EXIF
    • Дані у форматі Exchangeable Image File Format («EXIF») — це запис настройок та інших відповідних метаданих, що записуються цифровою камерою або пристроєм на додаток до іншої інформації під час зйомки фотографії чи відео, наприклад тип камери або пристрою, значення діафрагми, витримка, фокусна відстань і розташування .
    • Якщо дані EXIF на камері чи пристрої не було вимкнено або видалено із зображення перед передаванням у Flickr, Flickr отримує та зберігає дані EXIF для всіх фото й відео. За замовчанням Flickr відображає посилання, за яким можна переглянути дані EXIF для фотографій чи відео, що передаються. Посилання відображається на сторінці кожної фотографії чи відео та показує марку й модель камери чи пристрою, що використовувалися для створення знімка. Ви можете приховати це посилання від користувачів у розділі "Настройки" на вкладці “Конфіденційність і дозволи”.
    • Деякі камери чи пристрої можуть зберігати координати GPS (розташування) у заголовку EXIF фотографії. За бажанням Flickr може імпортувати дані й використовувати їх для автоматичного розміщення фото на карті.
  • Геозони
    • Геозона — це хот-спот на карті, що має спеціальні настройки конфіденційності георозташування за замовчанням. Це корисно для розташувань, які потрібно зробити більш приватними (наприклад, "дім" або "школа"), ніж глобальні настройки за замовчанням. Натисніть тут, щоб створити свої геозони.
    • Ви також можете встановити власні настройки георозташування, щоб вибрати, хто може бачити розташування ваших фото за замовчанням. Крім того, настройки георозташування можна змінити для окремих фотографій, натиснувши на карті праворуч від кожної фотографії.

Розпізнавання зображень

  • Ми використовуємо алгоритми розпізнавання зображень для аналізу та сканування всіх фото й відео, щоб допомогти вам упорядковувати їх, спрощувати їх пошук, а також для цілей, описаних у розділі “Принципи збору, використання та передавання інформації”. Наприклад, алгоритми можуть визначати й позначати тегами сюжети, дії, об’єкти, громадських діячів та інші цікаві речі.

Надання доступу третім особам

  • Ви можете підключити свій обліковий запис до інших сайтів, щоб надсилати фото напряму в інші соціальні мережі та блоги.
  • Можна визначити необхідність відображення варіантів надання доступу (наприклад, через Facebook, Twitter, Tumblr тощо) для інших людей біля вашого загальнодоступного вмісту. Використовуйте для цього параметр "Дозволити передавання". Коли ваш обліковий запис підключено до цих сайтів, значення параметра, установлене за замовчанням, дозволяє передавання, що дає право користувачам Oath та інших сайтів передавати іншим ваш загальнодоступний вміст.
  • Ваша історія гостьових карток дає змогу керувати гостьовими картками, створеними для надання іншим доступу до фотографій.
  • Під час роботи з Flickr на комп’ютері ви можете надати певним програмам компанії Oath і сторонніх розробників різні рівні дозволів для взаємодії з вашим обліковим записом, щоб надавати доступ до інформації та користуватися рядом функцій, зокрема засобами редагування фотографій. Якщо ви бажаєте припинити використання однієї з цих програм і скасувати дозвіл, натисніть посилання "Видалити дозвіл" у пункті “передавання й поширення” на сторінці облікового запису та видаліть відповідний дозвіл. 

Принципи оновлення та видалення інформації користувачем

  • Ви можете видалити окремі фото, розміщені вами у Flickr, вибравши фотографії, які потрібно видалити, і натиснувши кнопку видалення. Або можна видалити групи фотографій за допомогою групових операцій.
  • Перейдіть у розділ Настройки, щоб змінити свій профіль, настройки конфіденційності за замовчанням для фотографій тощо.

Реклама та передплата

Flickr Pro

  • Ми не використовуватимемо вміст у вашому активному обліковому записі Flickr Pro для реклами. Під час використання Flickr Pro ви маєте дотримуватись Умов надання послуг Flickr Pro.  

Інше