Flickr

Tällä sivulla kuvaillaan tietosuojakäytäntöjämme, jotka koskevat Flickr-palvelua. Saat lisätietoa siitä, kuinka Oath käsittelee henkilötietojasi, tutustumalla kohtaan Tietosuojakäytäntö.
Tilitiedot

  • Voit asettaa profiilin tietosuoja-asetuksiin, kuka pääsee näkemään profiilisi eri puolia mukaan lukien muun muassa sähköpostiosoitteen, nimen, asuinkaupungin ja muut tiedot, jotka päätät jakaa julkisesti.
  • Kohdasta Asetukset voit myös piilottaa valokuvat tai oman profiilisi flickr.com-hausta sekä kolmannen tahon hakukoneilta, joissa Yahoo API on käytössä, mukaan lukien Yahoon kuvahaku. Pyydämme kolmatta osapuolta kunnioittamaan asetuksiasi, mutta nämä osapuolet eivät ole hallintavallassamme ja päivittäminen voi viedä aikaa. Flickr-käyttösi ei ole meille nimetöntä.

Tietojen keruuta, käyttöä ja jakamista koskevat käytännöt

  • Yksityisyysasetuksissa voit asettaa oletukseksi, että kuvasi näkyvät kaikille, rajoittaa katseluoikeuden joihinkin Flickr-palvelun käyttäjiin tai pitää kuvasi yksityisinä, jolloin vain sinä voit nähdä ne. Jos et muuta asetuksiasi, valokuvasi ovat oletuksena julkisia, ellet ole ladannut niitä käyttämällä matkapuhelimen tai työpöydän automaattisia latausominaisuuksia. Jokaiselta kuvasivulta löydät myös yksityiskohtaisempia asetuksia, joiden kautta voit muokata kunkin kuvan asetuksia erikseen. Voimme käyttää julkisista kuvista keräämiämme tietoja kohdennettuun mainontaan (eri laitteilla sekä palveluissamme että niiden ulkopuolella) ja mainostaa oman aktiivisuutesi, kiinnostuksen kohteidesi ja sijaintitietojen perusteella. Mainokset, jotka sinulle näkyvät, voivat liittyä myös valokuva- ja tekstisisällöstä tekemäämme analyysiin, esimerkkinä metadata (huomautukset mukaan lukien), joka liittyy katselemaasi kuvaan tai käyttämääsi hakusanaan.  
  • Käytämme kaikista Flickr-valokuvista keräämäämme tietoa seuraaviin yleisiin tarkoituksiin: 
    • Luo, ylläpidä ja paranna sisältöä ja palveluita - ja kehitä tuoteominaisuuksia. Tämä sisältää sisällön analysoinnin ja muut tiedot, jotka tallennat tai joita lähetät käyttäessäsi palveluitamme. 
    • Pyyntöihin vastaaminen luvallasi 
    • Palveluidemme parantaminen 
    • Suorita tutkimusta ja tue asianomaisia tuotteita ja palveluita. 
    • Henkilöön liittymättömien analyysien ja raporttien tarjoaminen ulkopuolisille mukaan lukien kumppanit, kolmannet osapuolet ja yleisö. Tämä saattaa sisältää raportteja trendeistä koskien Flickr-palvelun käyttöä ja sisältöä
    • Sijaintipohjaisten palveluiden, hakutulosten ja muun sinulle merkityksellisen sisällön tuottaminen sekä
    • Turvajärjestelmiemme parantaminen, jotta ne voivat tunnistaa vilpillisen toiminnan ja suojautua sitä vastaan.
  • Jos kytket päälle automaattisen lataustoiminnon missä tahansa Flickr-palvelun kohdassa, kaikki kyseisen laitteen valokuvat ja videot ladataan palveluun automaattisesti. Nämä kuvat ja videot tallennetaan Flickr-palvelussa yksityisinä siihen asti, kunnes haluat jakaa ne. Voit ottaa automaattisen lataustoiminnon pois käytöstä sovelluksen asetusten kautta milloin vain. Automaattisesti ladattuja kuvia voi käyttää yllä esitettyihin tarkoituksiin.  
  • Jos annat meille luvan, voimme myös päästä kameralle tai muulle laitteelle tarjoamaan muita ominaisuuksia tai palveluja tai parantaaksemme tuotevalikoimaamme ja tuotteitamme. 

Sijaintitiedot ja EXIF-tiedot

  • Kun lataat minkä tahansa valokuvan tai videon maantieteellisellä alueella (esim. matkapuhelimelta) tai liität valokuvaan tai videoon paikkatiedot manuaalisesti, valokuvan tai videon sijainti voidaan näyttää kartalla.
  • EXIF-tiedot
    • Exchangeable Image File Format (”EXIF”) -tiedot sisältävät tietoja asetuksista ja muista tärkeistä metatiedoista, jotka digikamerasi tai muu laitteesi lisää kuviin ottaessasi valokuvan tai videota. Tällaisia tietoja ovat mm. kameratyyppi, valoaukko, sulkimen nopeus, polttoväli ja sijainti.
    • Flickr vastaanottaa ja tallentaa kaikkien valokuvien tai videoiden EXIF-tiedot, ellet ota EXIF-ominaisuutta pois käytöstä kamerassasi tai laitteessasi tai poista tietoja kuvasta ennen sen lataamista Flickr-palveluun. Flickr-palvelun oletusasetusten mukaisesti Flickr näyttää linkin, joka sisältää lataamiesi kuvien tai videon EXIF-tiedot. Linkki näyttää kaikki yksittäiset kuva- tai videosivusi sekä kuvan ottamiseen käyttämäsi kameran tai muun laitteen merkin ja mallin. Voit halutessasi piilottaa tämän linkin käyttäjiltä asetuksissa “Privacy & Permissions“ (Yksityisyys ja luvat) -välilehdeltä.
    • Jotkut kamerat tai muut laitteet voivat tallentaa GPS- eli sijaintikoordinaatit kuvan EXIF-otsikkoon. Jos haluat, Flickr voi tuoda nämä tiedot ja käyttää niitä kuvien sijoittamiseen kartalle automaattisesti.
  • Geofences-ominaisuus
    • Geofence (”geo-aita”) on kartalla sijaitseva piste, jolle on määritelty omat yksityisyyttä koskevat maantieteelliset oletusasetukset. Nämä asetukset ovat hyödyllisiä sijainneille, jotka haluat pitää yksityisempinä kuin yleiset oletusasetukset määräävät. Tällaisia sijainteja voivat olla esimerkiksi "koti" tai "koulu". Luo omat geo-aidat napsauttamalla tätä.
    • Voit myös tehdä maantieteellistä sijaintia koskevia asetuksia, joilla päätät, kuka pääsee oletuksena näkemään kuviesi sijainnin. Lisäksi voit muuttaa yksittäisten kuvien maantieteellistä sijaintia koskevia asetuksia klikkaamalla kunkin kuvan oikealla puolella olevaa karttaa.

Kuvantunnistus

  • Käytämme kuvantunnistusalgoritmeja kaikkien kuvien ja videoiden analysoimiseen ja skannaamiseen, jotta voit järjestää niitä, etsiä niitä helpommin ja käyttää kohdassa “Information Collection, Use & Sharing Practices“ (Tiedonkeruu, käyttö ja jakamisohjeet) kuvattuja käyttötapoja. Esimerkiksi algoritmit voivat tunnistaa ja merkitä sijainteja, toimintoja tai kohteita, julkisuuden henkilöitä tai muita mielenkiintoisia asioita.

Jakaminen kolmansille osapuolille 

  • Voit yhdistää tilisi toisiin sijainteihin jakaaksesi valokuvia suoraan toisiin sosiaalisen median kanaviin ja blogeihin.
  • Voit määritellä asetuksissa, näytetäänkö jakamisominaisuudet (kuten jakaminen Facebookiin, Twitteriin, Tumblriin ja muihin sivustoihin) muille henkilöille julkisessa sisällössäsi. Tätä voi muokata asetuksesta  "Allow Sharing (Salli jakaminen)" . Jos tilisi on liitetty näihin sivustoihin, oletusasetusten mukaan jakaminen on sallittu. Tällöin Oathilla ja muilla käyttäjillä on oikeus jakaa julkista sisältöäsi.
  • Guest Pass -historiasi kautta voit hallita luomiasi Guest Pass -oikeuksia, jotka antavat oikeuden jakaa kuviasi muiden kanssa.
  • Työpöydän Flickr-palvelussa voit antaa Oathin ja joidenkin kolmansien osapuolten sovelluksille eri laajuisia lupia olla yhteydessä tilisi kanssa, jakaa tietoa ja hyödyntää kuvanmuokkauksen kaltaisia työkaluja. Jos haluat lopettaa jonkin tällaisen sovelluksen käytön ja evätä antamasi luvan, klikkaa "Remove Permission" (Poista lupa) -linkkiä kohdan “sharing and extending (jakaminen ja ulottaminen)” alta tilisivullasi ja poista lupa. 

Käyttäjän suorittamaa tietojen päivitystä tai poistoa koskevat käytännöt

  • Voit poistaa yksittäisiä Flickr-kuviasi valitsemalla kuvat, jotka haluat poistaa, ja painamalla poista-painiketta. Voit myös poistaa kuvaryhmiä käyttämällä ryhmätoimintoja.
  • Katso Asetukset, jos haluat esimerkiksi muokata profiiliasi tai kuvien yksityisyyttä koskevia oletusasetuksia.

Markkinointi ja tilaukset 

Flickr Pro

  • Emme käytä aktiivisen Flickr Pro -tilin sisältöä mainontaan. Kun käytät Flickr Pro -palvelua, sinua koskevat Flickr Pron käyttöehdot.  

Muut