Flickr

Sellel lehel on kirjeldatud Flickrit puudutavaid privaatsuse praktikaid. Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas Oath teie isikuandmeid käitleb, tutvuge meie Privaatsuspõhimõtetega.

Kontoteave

  • Oma profiili privaatsussätetes saate määrata, kes näevad teie profiili erinevaid osi, sealhulgas, kuid mitte ainult e-posti aadressi, nime, praegust linna ja muud infot, mida olete otsustanud avaldada.
  • Oma Seadistustes saate lisaks valida fotode peitmise või oma profiili peitmise otsingute eest veebisaidil flickr.com, samuti peitmise kolmandate osapoolte saitide eest, mis kasutavad Yahoo API, sealhulgas Yahoo pildiotsingut. Me palume kolmandate osapoolte saitidel teie seadistustega arvestada, kuid need osapooled ei ole meie kontrolli all ja uuendamine võib võtta aega. Flickrit kasutades olete meie jaoks anonüümne.

Teabe kogumise, kasutamise ja jagamise praktikad

  • Saate Privaatsussätetes valida, kas soovite muuta oma fotod vaikimisi avalikuks ja kõigi jaoks kättesaadavaks, piirata juurdepääsu, nii et fotosid näeb üksnes teatud hulk Flickri kasutajaid, või jätta fotod privaatseteks, nii et ainult teil on neile juurdepääs. Kui te ei muuda oma seadistusi, on teie fotod vaikimisi avalikud, v.a juhul, kui need on üles laaditud, kasutades mobiili või töölaua funktsioone Auto-Uploadr. Iga foto lehel on lisaks veelgi täpsemad juhtnupud foto sätete muutmiseks. Võime kasutada avalikelt fotodelt kogutud infot, et leida ja edastada sihitud reklaami (erinevatel seadmetel nii meie teenuste kaudu kui ka väljaspool neid) ja pakkuda asjakohast reklaami, võttes aluseks teie tegevuse, arvatavad huvid ja asukoha info. Kuvatavad reklaamid võivad olla seotud ka teie fotode ja tekstilise teabe analüüsiga, nagu metaandmed (sh märkused), mis on seotud teie vaadatud fotoga või sisestatud otsingusõnaga.  
  • Kasutame kõikidelt Flickri fotodelt kogutud infot järgmistel üldeesmärkidel. 
    • Pakkuda, säilitada ja täiustada sisu ja teenuseid ning arendada välja vastavaid tootefunktsioone. See hõlmab sisu ja muu info analüüsimist, mida salvestate või edastate meie teenuseid kasutades. 
    • Teie taotluste täitmine ja kui selleks on teie luba. 
    • Meie teenuste täiustamine. 
    • Teha uuringuid ning toetada haaravaimate toodete ja teenuste uuendusi. 
    • Anonüümseks muudetud analüüsi ja aruannete pakkumine ettevõtte sisestele ja välistele osapooltele, sealhulgas partnerid, kolmandad osapooled ja avalikkus. See võib hõlmata aruandeid, mis puudutavad Flickri kasutamise ja sisu trende.
    • Pakume asukohapõhiseid teenuseid, otsingutulemusi ja muud teile olulist sisu.
    • Meie turvasüsteemide võimekuse suurendamiseks pettuste, kuritarvitamise või seadusevastase tegevuse tõkestamisel ja nende eest kaitsmisel.
  • Kui lülitate sisse automaatse üleslaadimise funktsiooni, mis tahes Flickri jaotises, laaditakse kõik sellel seadmel olevad fotod ja videod automaatselt Flickrisse üles. Need fotod ja videod salvestatakse Flickrisse privaatsetena, kuni otsustate nende jagamise lubada. Saate automaatse üleslaadimise igal ajal rakenduse sätetes välja lülitada. Automaatselt üleslaaditud fotosid võidakse kasutada eespool nimetatud eesmärkidel.  
  • Kui annate meile selleks loa, võime teie kaamerale või seadmele ligi pääseda ka muude funktsioonide, teenuste pakkumiseks või meie pakkumiste ja toodete täiustamiseks. 

Asukohateave ja EXIF-andmed

  • Kui laadite üles mõne foto või video, mis sisaldab geograafilisi andmeid (s.t mobiiliseadmelt), või lisate fotole või videole käsitsi geosildi, saab foto või video asukohta kaardil kuvada.
  • EXIF-andmed
    • Vormingu Exchangeable Image Format (EXIF) andmed kujutavad endast salvestatud kirjet sätete ja muude asjakohaste andmete kohta, mis on sisestatud digikaamera või seadmega foto või video jäädvustamisel, nt kaamera või seadme tüüp, ava, katiku kiirus, fookuskaugus ja asukoht ning muu teave.
    • Flickr kogub ja salvestab EXIF-teavet kõikide fotode ja videote kohta, kui EXIF-teave pole kaameras või seadmes välja lülitatud või kui seda pole enne pildi Flickrisse üles laadimist eemaldatud. Flickr kuvab vaikimisi lingi, mis sisaldab üles laaditud fotode ja videote EXIF-andmeid. Link kuvatakse kõigil individuaalsetel foto- või videolehekülgedel ning see sisaldab pildi tegemiseks kasutatud kaamera või seadme väljalaset ja mudelit. Saate selle lingi kasutajate eest peita konto sätetes vahekaardil Privaatsus ja õigused.
    • Mõni kaamera või seade võivad salvestada foto EXIF-päisesse GPS-koordinaate (asukoha koordinaate). Kui soovite, võib Flickr andmed importida ja kasutada neid, et asetada fotod teie kaardile automaatselt.
  • Geopiirangud
    • Geopiirang on spetsiaalsete vaikimisi geoprivaatsussätetega kaardil asuv pääsupunkt. See on kasulik asukohtade puhul, nagu kodu või kool, mida soovite üldisest vaikesättest privaatsemaks muuta. Oma geopiirangute loomiseks klõpsake siia.
    • Samuti saate seadistada oma geoeelistused, et määrata, kes näevad vaikimisi teie fotode asukohta. Lisaks saate iga foto geoeelistuste sätet muuta, klõpsates fotost paremal asuvat kaarti.

Pildituvastus

  • Me kasutame pildituvastuse algoritme kõikide fotode ja videote analüüsimiseks, et aidata teil neid korrastada, hõlbustada nende leidmist ja muudeks otstarveteks, mis on kirjeldatud jaotises pealkirjaga „Teabe kogumise, kasutamise ja jagamise praktikad”. Näiteks võivad algoritmid tuvastada ja sildistada stseene, tegevusi, objekte, avalikke tegelasi või muid huvipakkuvaid asju.

Jagamine kolmandate osapooltega

  • Saate siduda oma konto teiste veebisaitidega, et jagada oma fotosid otse muude sotsiaalse jagamise teenuste ja blogide kaudu.
  • Saate määrata eelistuse selle kohta, kas teistele inimestele kuvatakse teie avaliku sisu juures näiteks Facebooki, Twitteri, Tumblri jm jagamisfunktsioone. Eelistusele saate juurdepääsu sätte "Luba jagamine" kaudu. Kui teie konto on seotud nende saitidega, on sisu jagamine vaikesättena lubatud, andes Yahoole ja teistele kasutajatele õiguse teie avalikku sisu jagada.
  • Teie külalise lubade ajalugu võimaldab teil hallata külalise lube, mille olete loonud oma fotode teistega jagamiseks.
  • Töölaua Flickris saate anda Oathi ja kolmandate osapoolte teatud rakendustele erineva tasemega lube, mis võimaldavad neil teie kontoga suhelda, jagada infot ja kasutada näiteks fotode redigeerimise tööriistu. Kui te ei soovi enam mõnd neist rakendustest kasutada ja tahate loa tühistada, klõpsake oma konto lehel jaotises “jagamine ja laiendamine” linki “Eemalda luba“ ning eemaldage see luba. 

Andmete uuendamise või kustutamise võimalusi puudutavad praktikad

  • Saate Flickris eraldi fotosid kustutada, valides kustutatavad fotod ja klõpsates seejärel kustutamisnuppu. Hulgitoimingute abil võite kustutada ka fotode rühmi.
  • Külastage jaotist Sätted, et oma profiili, fotode vaikeprivaatsussätteid jm redigeerida.

Turundus ja tellimused

Flickr Pro

  • Me ei kasuta teie aktiivse Flickr Pro konto sisu reklaamimise eesmärkidel. Flickr Pro kasutamisel peate järgima Flickr Pro teenusetingimusi.  

Muu